Webinaari: Tietosuoja on näyteikkuna yrityksen vastuulliseen toimintaan

6.9.2023 09:00

Verkko / Teams

Kuvaako organisaatiosi tietosuojaseloste ymmärrettävästi sen, mitä varten ja miten henkilötietoja käsitellään? GDPR:n eli EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen soveltaminen alkoi 2018, mutta kartoitusten mukaan esim. pk-yritysten tietosuojassa rittää vielä kehittämistä. Webinaarissa esitellään tietosuojan peruskäsitteitä ja perehdytään aiheeseen erityisesti läpinäkyvyyden ja henkilötietojen käsittelystä informoinnin näkökulmasta. Webinaarissa tarjotaan käytännön vinkkejä yrityksen tai yhteisön tietosuojaselosteen laadintaan.

Webinaaritallenne Youtubessa

Esitys (pdf)

Sisältö ja ohjelma

Webinaarissa perehdymme tietosuojan perusteisiin ja käsittelemme mm. seuraavia aiheita.

  • Mitä tietosuojalla tarkoitetaan?
  • Mitä henkilötietojen käsittelystä tulee kertoa, ja miksi?
  • Vinkkejä tietosuojaselosteen laadintaan

9.00–09.50 Tietosuoja – läpinäkyvyys, informointi ja tietosuojaseloste
Mikko Eloholma | TIEKE | Digiosaamisen vauhdittaja

9.50–10.00 Kysymyksiä ja keskustelua

mikko-elohoma_nelio.jpg (106 KB)

Mikko Eloholma
digiosaamisen vauhdittaja
TIEKE

- - - 

Digiosaavat yritykset ja yhteisöt Keski-Suomessa -hankkeessa toteutetaan webinaareja mm. tietosuojasta ja tietoturvasta. Tapahtumat on suunnattu erityisesti Keski-Suomen mikro-ja pk-yrityksille sekä yhdistyksille, mutta tervetulleita ovat myös muiden yritysten, yhteisöjen sekä tutkimus-, koulutus- ja kehitysorganisaatioiden edustajat yli toimialarajojen. Kevään webinaarien tallenteet löytyvät hankkeen soittolistalta TIEKEn YouTube-kanavalla: 

Hankkeen Youtube-soittolista

- - - 

Kun osallistut tähän tapahtumaan, nimesi voi näkyä muille osallistujille ja hetkellisesti myös mahdollisella tallenteella. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän kokemuksen. Joissakin tapahtumissa osallistujanimen voi itse vaihtaa.

Osallistuminen on maksutonta.

Tapahtuman järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja TIEKEn DiyKS - Digiosaavat yritykset ja yhteisöt Keski-Suomessa -hanke. Hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.

Lisätietoja DiyKS-hankkeesta

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

6.9.2023 09:00

Päättyy:  

6.9.2023 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkko / Teams


Järjestäjä