DiyKS - Digiosaavat yritykset ja yhteisöt Keski-Suomessa –hankkeessa edistämme maaseudun mikro- ja pk-yrittäjien sekä yhdistysten ja erilaisten yhteisöjen digiosaamista, lisäämme yritysten ja yhteisöjen toiminnan digitalisoitumista sekä tietoisuutta teknologiaratkaisujen ympäristövaikutuksista, ja tuemme yritysten ja yhdistysten välistä verkostoitumista ja yhteistyötä Keski-Suomen kunnissa.
Digiosaavat yritykset ja yhteisöt Keski-Suomessa -hankkeessa järjestämme muun muassa yrittäjien ja yhdistystoimijoiden henkilökohtaisten digitaitojen edistämiseen tähtääviä lähivalmennuksia ja digiklinikoita sekä webinaareja, joilla helpotetaan teknologian hyödyntämistä omassa toiminnassa ja organisaatiossa. Tapahtumat on suunnattu erityisesti Keski-Suomen pk-yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille, mutta tervetulleita ovat myös muiden yritysten, yhteisöjen sekä tutkimus-, koulutus- ja kehitysorganisaatioiden edustajat yli toimialarajojen.
Hankkeen puitteissa tarjoamme yrittäjien ja yhdistystoimijoiden henkilökohtaisten digitaitojen edistämiseen tähtääviä lähivalmennuksia ja webinaareja sekä järjestämme yritysten ja yhdistysten yhteisiä digipiirejä, joissa jaetaan mm. hyviä käytänteitä, kerrotaan muille omista onnistuneista digiaskeleista ja perehdytään ajankohtaisiin digiaiheisiin.
Tiesithän, että:
Perustaitojen kohentamiseksi on mahdollista järjestää Keski-Suomen alueella myös digipiiri oman yhdistyksen, yrityksen tai paikkakunnan väelle. Kokoa noin kymmenen hengen ryhmä ja tilaa DiyKSin kouluttaja paikalle olemalla yhteydessä hankkeen vetäjään Timo Kermiseen, jonka yhteystiedot löydät täältä. Perustaitovalmennuksia tarjolla mm. seuraavista aiheista:
- Laitteiden valinta ja käyttö
- Tiedonhaku ja arviointi
- Turvallinen toiminta
- Vastuullinen toiminta
- Viestintä ja asiointi
- Sovellusten käyttö ja hallinta
DiyKS-hankkeen tietosuojaseloste
Lue hankkeen verkkosivuilta ajankohtaiset kuulumiset
Tilaamalla TIEKEn uutiskirjeen saat tapahtumatiedot sähköpostiisi
Digiosaavat yritykset ja yhteisöt Keski-Suomessa –hankkeen toteuttavat yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulu (koordinaattori) ja TIEKE. Hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.