Green ICT Keski-Suomi: Toimitusketjun sähköistäminen säästää euroja ja ympäristöä

3.6.2022 09:00

Verkko (Teams)

Tervetuloa kuulemaan ja poimimaan yrityksellenne keinoja, miten toimitusketjun sähköistäminen ja paperiton toimisto säästävät aikaa, rahaa ja oikein toteutettuna myös ilmastoa. 

Esittelemme käytännön keinoja tehostaa ja optimoida tilausten ja varastonhallintaa, kuljetusketjuja sekä sähköistä taloushallintoa ja verkkolaskutusta digitaalisten työkalujen avulla.

Sähköistetyt toimitusketjut tehostavat nykyisin jo paljon. Palikoita on valmiina, eikä kaikkea tarvitse yrityksen osata itse. Jatkossa suuremmat toimijat tulevat entistä enemmän vaatimaan järjestelmien yhteensopivuutta, mikä pk-yrityksille tarkoittaa mahdollisuutta olla esim. alihankkijana toimitusketjuissa mukana.

Webinaarimme on suunnattu erityisesti Keski-Suomen alueella toimiville teollisuuden pk-yrityksille, mutta myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Tilaisuuden lopuksi alueen yritykset voivat ilmoittautua yrityskohtaisiin Green ICT -sparrauksiin, jotka toteutetaan osana TIEKEn Green ICT Keski-Suomi -hankkeita. Sparrauksista kiinnostuneet voivat olla yhteydessä myös projektipäällikkö Antti Sipilään, puh. 044 984 4646, antti.sipila@tieke.fi.

Webinaarin tuottaa Green ICT teollisuuden pk-yrityksille Keski-Suomessa -hanke, joka tukee yritysten vihreää siirtymää alueella ja tiedottaa vähähiilisten digipalveluiden hankinnasta ja myynnistä.

Lisätietoa hankkeesta

Ohjelma

9:00–10:00 Sähköinen toimitusketju kestävän liiketoiminnan vauhdittajana. Jari Salo & Timo Simell, TIEKE
10:00–10:15 Haluatko yrityksellesi Green ICT-sparrausta? Valmennusaikojen sopiminen halukkaiden kanssa. Huom. palvelu suunnattu Keski-Suomen yrityksille.

Alustajat

jari-256x300.jpg (12 KB)Tallenne

Jari Salolla on yli kahdenkymmenenviiden vuoden työkokemus kansainvälisen kaupan ja kuljetusten menettelyjen kehittämisen eri osa-alueilta ja tehtävistä. Hänellä on kokemusta työskentelystä kansainvälisissä ja kotimaisissa hankkeissa, sähköisen tiedonsiirron sanomien ja niihin liittyvien prosessien ja selvitystöiden tekemisestä sekä kansainvälisestä ja kotimaisesta standardointityöstä kauppamenettelyjen, logistiikan, sähköisen laskutuksen, tekoälyn ja pk-yritysten digitalisaation edistämisen alueilla.

timo-580x680-1-256x300.jpg (11 KB)Tallenne

Timo Simell 
vastaa TIEKEssä Verkkolaskufoorumin ja Verkkolaskuosoitteiston toiminnoista. Timolla on kahden kymmenen vuoden kokemus sähköisen taloushallinnon kehittämisestä Suomessa.

antti-580-x-680-256x300-1.jpg (13 KB)

Antti Sipilä on TIEKEn luotsaaman Green ICT -verkostohankkeen projektipäällikkö, kestävän ICT-kehityksen asiantuntija ja tietokirjailija.

Green ICT teollisuuden pk-yrityksille Keski-Suomessa -hanketta rahoitetaan Keski-Suomen ELY-keskuksen koordinoimasta REACT-EU-rahastosta, Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoitus on myönnetty osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankkeen yhteyshenkilö: Antti Sipilä, antti.sipila[at]tieke.fi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   3.6.2022 09:00
Päättyy:   3.6.2022 10:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkko (Teams)


Järjestäjä