Suomen ICT-ala kestäväksi: Green ICT -hankkeen tulosseminaari 31.8.2023

31.8.2023 09:00

Hybridi

Viimeiset 2 vuotta Green ICT -hanke on vauhdittanut ICT-alan vihreää siirtymää kehittämällä sekä sovelluskehittäjille että digihankintoja tekeville työkaluja ja tarjoamalla tietoa. Olemme luoneet myös uuden keskusteluareenan perustamalla Green ICT -ekosysteemin, organisaatioiden vastuullisuusverkoston, joka edistää kestävää ICT-kehitystä ja kiertotaloutta ilmastonmuutoksen ja luontokadon vaikutusten torjumiseksi. 

Tässä tulosseminaarissa kerromme, kuinka saat oman organisaatiosi kestävän digin polulle. Jaamme myös kokemuksiamme ICT-alan valmiudesta päästöjensä alentamiseen ja tietoa tärkeän Green ICT -työn jatkumisesta.

Seminaari on hybriditilaisuus. Voit ilmoittautua joko läsnä- tai etäosallistujaksi tämän sivun alalaidassa.

Ohjelma

Ohjelma täydentyy kesän 2023 aikana, mutta olet lämpimästi tervetullut ilmoittautumaan jo nyt.

 

Esiintyjät

Esiintyjät täydentyvät ennen tapahtumaa.

antti-200-x-200.jpg (44 KB)
Antti Sipilä
Green ICT -projektipäällikkö
TIEKE

Antti on Green ICT -asiantuntija, joka on myös tehnyt ICT-hankintoja julkishallinnossa ja toiminut pk-yrityksessä IT-konsulttina. TIEKEssä hän on vastuussa Green ICT -hanketyöstä ja Green ICT -ekosysteemin kehittämisestä.

Ilmoittautuminen

Tapahtuma toteutetaan hybriditapahtumana Helsingissä ja Zoom-sovelluksessa. 

Kun osallistut tähän tapahtumaan virtuaalisesti, nimesi voi näkyä muille osallistujille ja mahdollisesti myös tapahtuman tallenteella. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän kokemuksen. Joissakin tapahtumissa osallistujanimen voi itse vaihtaa.

Green ICT -ekosysteemillä kestävyyttä ja kilpailukykyä Uudenmaan yrityksille -hanketta rahoitetaan Uudenmaan liiton koordinoimasta REACT-EU-rahastosta, Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoitus on myönnetty osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankkeen yhteyshenkilö: Antti Sipilä, antti.sipila[at]tieke.fi

Lisätietoa Green ICT -hankkeesta

Valitse haluamasi vaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 31.8.2023 08:00

Määrä:


Myynti päättyy 21.8.2023 08:00

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

31.8.2023 09:00

Päättyy:  

31.8.2023 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hybridi


Järjestäjä