Green ICT Keski-Suomi: vähäpäästöiset digihankinnat 4.5.2022

4.5.2022 09:00

Verkko (Teams)

Green ICT Keski-Suomi: vähäpäästöiset digihankinnat 4.5.2022

Digitaalisten laitteiden ja palveluiden päästökuormassa on eroja, ja kaiken kokoisilta organisaatioilta edellytetään enemmän ja enemmän kestävien hankintojen tekemistä. Tervetuloa kuulemaan ilmasto- ja ympäristöystävällisistä digihankinnoista ja kysymään aiheesta TIEKEn Green ICT -projektipäällikkö Antti Sipilältä.

Webinaarimme on suunnattu yritysten ja muiden organisaatioiden hankintavastaaville erityisesti Keski-Suomen alueelta. Tilaisuuden lopuksi alueen teollisuuden alan yritykset voivat ilmoittautua yrityskohtaisiin Green ICT -sparrauksiin, jotka toteutetaan osana TIEKEn Green ICT Keski-Suomi -hankkeita. Myös muualla Suomessa työskentelevät ovat tervetulleita tilaisuuteen, vaikka sparrausmahdollisuus koskeekin rajattua kohderyhmää.

Webinaarin annista hyötyvät ICT-hankkijoiden lisäksi laitteiden ja -palveluiden tuottajat, sillä sekä yksityisen sektorin että julkishallinnon kysyntä kehittyy jatkuvasti kestävään suuntaan. 

Webinaarin tuottaa Green ICT teollisuuden pk-yrityksille Keski-Suomessa -hanke, joka tukee yritysten vihreää siirtymää alueella ja tiedottaa vähähiilisten digipalveluiden hankinnasta ja myynnistä.

Lisätietoa hankkeesta

Ohjelma

9:00–9:15Yrityksesi hyötyy kestävistä digituotteista, -palveluista ja prosesseista!
Tallenne
9:15–10:15 Vähäpäästöiset digihankinnat
Tallenne

Alustaja

antti-580-x-680.jpg (217 KB)

Antti Sipilä
Green ICT -projektipäällikkö
TIEKE

Green ICT -asiantuntija, joka on myös tehnyt ICT-hankintoja julkishallinnossa ja toiminut pk-yrityksessä hankintakonsulttina.

Green ICT teollisuuden pk-yrityksille Keski-Suomessa -hanketta rahoitetaan Keski-Suomen ELY-keskuksen koordinoimasta REACT-EU-rahastosta, Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoitus on myönnetty osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankkeen yhteyshenkilö: Antti Sipilä, antti.sipila[at]tieke.fi

Lisätietoja Green ICT -hankkeesta >>

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

4.5.2022 09:00

Päättyy:  

4.5.2022 10:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkko (Teams)


Järjestäjä