Green ICT -ekosysteemi: Työkaluja vihreisiin hankintoihin 13.12.2022

13.12.2022 09:00

Verkko

Yhteistyössä MitViDi-hankkeen kanssa.

Neljännen virtuaalitapaamisensa Green ICT -ekosysteemi järjestää Mittareita vihreisiin digitaalisiin julkisiin hankintoihin (MitViDi) -hankkeen kanssa. Tutustumme kestävien digituotteiden- ja palveluiden hankkijan oppaaseen ja MitViDi-hankkeen tietojärjestelmien hankinnoille suunnattuun työkaluun. Esittelemme myös esimerkkejä onnistuneista vihreistä ICT-hankinnoista.

Tilaisuuteen sisältyy työpaja, jossa tutustumme tapoihin ottaa huomioida kestävyys organisaaton omissa ICT-hankinnoissa jo tänään. Kokeilemme myös, kuinka kestävien tietojärjestelmien työkalulla voi arvioida hankittavan ohjelmiston hiilijalanjälkeä.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma täydentyy lähempänä tapahtumaa. 

Ilmoittautuminen

Tapahtuma toteutetaan verkossa, ja ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostitse.

Kun osallistut tähän tapahtumaan, nimesi voi näkyä muille osallistujille ja hetkellisesti myös mahdollisella tallenteella. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän kokemuksen. Joissakin tapahtumissa osallistujanimen voi itse vaihtaa.

Green ICT -ekosysteemillä kestävyyttä ja kilpailukykyä Uudenmaan yrityksille -hanketta rahoitetaan Uudenmaan liiton koordinoimasta REACT-EU-rahastosta, Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoitus on myönnetty osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankkeen yhteyshenkilö: Antti Sipilä, antti.sipila[at]tieke.fi

Lisätietoja Green ICT -hankkeesta >>


Valitse haluamasi vaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 13.12.2022 08:00

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

13.12.2022 09:00

Päättyy:  

13.12.2022 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkko


Järjestäjä