Verkkolaskutuksen alkeet - Maksaako verkkolaskutus vaivan?

20.9.2023 09:00

Verkko / Teams

Verkkolasku tarkoittaa sähköistä laskua, joka lähetetään, käsitellään ja vastaanotetaan koneluettavassa ja täysin digitaalisessa muodossa. Verkkolaskutus vähentää virheiden määrää, minkä lisäksi se on nopeampaa, kustannustehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää kuin perinteinen laskutus. Verkkolaskutuksen avulla yritykset ja yhteisöt voivat myös seurata laskujen maksutilannetta reaaliaikaisesti.

Tule webinaariin oppimaan verkkolaskutuksen perusteista ja käyttööntotosta. Syksyn toisessa verkkolaskutusta käsittelevässä webinaarissa käymme läpi yritysten ja yhteisöjen yleisimpiä verkkolaskutuksen haasteita ja tarjoamme niihin ratkaisuja.

Ilmoittaudu myös 18.10. webinaariin verkkolaskutuksesta >>

Digiosaavat yritykset ja yhteisöt Keski-Suomessa -hankkeessa toteutetaan  webinaareja, jotka on suunnattu erityisesti Keski-Suomen pk-yrityksille ja yhdistyksille. Niihin ovat tervetulleita myös muiden keskisuomalaisten yritysten, yhteisöjen sekä tutkimus-, koulutus- ja kehitysorganisaatioiden edustajat yli toimialarajojen.

Tutustu hankkeen aiempien webinaarien tallenteisiin Youtubessa >>

Sisältö ja ohjelma

Webinaarissa käsittelemme seuraavia aiheita:

  • Mikä on verkkolasku, ja mitä hyötyä siitä on?
  • Miten ottaa verkkolaskutus käyttöön?

9.00–09.50 Verkkolaskutuksen perusteet yrityksille ja yhteisöille,
Timo Simell | TIEKE | Digivirittäjä

9.50–10.00 Kysymyksiä ja keskustelua

simell-timo.jpg

Timo Simell
digivirittäjä
TIEKE

Kun osallistut tähän tapahtumaan, nimesi voi näkyä muille osallistujille ja hetkellisesti myös mahdollisella tallenteella. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän kokemuksen. Joissakin tapahtumissa osallistujanimen voi itse vaihtaa.

Osallistuminen on maksutonta.

Tapahtuman järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja TIEKEn DiyKS - Digiosaavat yritykset ja yhteisöt Keski-Suomessa -hanke. Hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.

Lisätietoja DiyKS-hankkeesta

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

20.9.2023 09:00

Päättyy:  

20.9.2023 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkko / Teams


Järjestäjä