DigiHyöty webinaari: Vinkeä verkkokauppa

19.5.2021 09:00

Verkko (Zoom)

Webinaari: Vinkeä verkkokauppa

19.5.2021 kello 9-11. 

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan, mitä asioita on hyvä ottaa huomioon, kun verkkokauppaa suunnitellaan ja toteutetaan sekä mitä kaikkea pitäisi tapahtua kun verkkokauppaan tulee tilaus.

Webinaarin ohjelma:

9.00 - 10.00

Suunnittele verkkokauppa-alustan valinta fiksusti
Teknisiä eritystarpeita, joihin valmisverkkokaupat eivät taivu ja on tarvittu kustomia ratkaisua.

Miten varmistaa, että verkkokauppa myy
Tekniseen toteutukseen liittymättömiä asioita ja aikasyöppöjä, jotka on hyvä ottaa huomioon kun kauppaa alkaa suunnitella.

10.00 - 11.00

Yrittäjien kokemuksia

Kahden pk-yrityksen kokemuksia verkkokaupan perustamisesta.

Webinaarin esiintyjät

Webinaarissa verkkokaupan teknisiä haasteita esittelee Antti Syrjä.

antti-syrjaa_2.jpg (17 KB)

Antti Syrjä on tamperelainen verkkoviestinnän asiantuntija. Hänellä on yli kahdeksantoista vuoden kokemus erilaisten  verkkosivustojen ja verkkopalveluiden kehittämisestä. Antti on erikoistunut WordPressillä tehtyihin sivustoihin. Verkkokaupat hän toteuttaa WooCommercella.

Verkkokauppojen parissa Antin osaamista ovat räätälöidyt toteutukset, joissa on ratkaistu jotain normaalista poikkeavia ongelmia. Osuudessaan hän käyttää esimerkkeinä näitä vastaantulleita caseja.

Lisätietoja Antti Syrjän yrityksestä https://www.interactive.fi

DigiHyöty-hanke

Vinkeä verkkokauppa -webinaari liittyy Työtehoseuran, Työterveyslaitoksen ja TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry:n yhdessä toteuttamaan DigiHyöty-hankkeeseen, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR).

DigiHyöty-hankkeessa lisätään pienten ja keskisuurten yritysten osaamista digitaalisten tietojärjestelmien käyttämiseen. Digitaalisten järjestelmien käytön sujuvuus parantaa yritysten tuottavuutta sekä koko henkilöstön jaksamista ja työhyvinvointia. Hanke on suunnattu Uudenmaan, Etelä-Karjalan, Kymenlaakson, Päijät- ja Kanta-Hämeen maakuntien mikro- ja pk-yrityksille.

Webinaari toteutetaan Zoom-verkkokokoustyökalulla. Osallistumista varten sinulla ei tarvitse olla käyttäjätunnusta Zoomiin. Kun osallistut tähän tapahtumaan, nimesi voi näkyä muille osallistujille ja hetkellisesti myös mahdollisella tallenteella. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän kokemuksen. Joissakin tapahtumissa osallistujanimen voi itse vaihtaa.

Ohjeet Zoom-palvelun käyttämiseen löytyvät: https://tieke.fi/zoom-ohje/

Webinaari on osallistujille maksuton. 

Tervetuloa mukaan!

Jos et päässyt mukaan edelliseen webinaariin, Oletko sopivasti somessa? voit katsoa esitykset täältä!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

19.5.2021 09:00

Päättyy:  

19.5.2021 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkko (Zoom)


Järjestäjä