Green ICT -ekosysteemi: Korkeakoulujen ja yritysten TKI-yhteistyö

20.10.2022 09:00

Verkossa

Green ICT -aiheinen tutkimus on nousussa monilla eri tieteenaloilla. Toisessa Green ICT -ekosysteemin virtuaalitapaamisessa keskitymme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteistyön rakentamiseen akateemisten toimijoiden ja yrityskentän välille.

Tilaisuuden keynote-puheesta vastaa Suomen Akatemia. Tässä esityksessä perehdymme kestävän ICT:n perustutkimuksen ja soveltavan tutkimuksen nykytilaan ja tulevaisuuden linjoihin. Suomen Akatemia jakaa myös tietoa eri TKI-hankkeiden rahoitusmahdollisuuksista.

Tapahtuman toinen osa koostuu työpajoista, jotka on teemoitettu eri vihreän teknologian tutkimusaiheiden ympärille. Tule mukaan ideoimaan tulevia hankkeita ja luomaan kontakteja saman aihepiirin ympärillä työskentelevien organisaatioiden kanssa.

Tilaisuus on ensisijaisesti suunnattu ICT-tuotteiden ja -palveluiden tuottajille ja tutkimustyötä tekeville, mutta myös ICT-hankintoja tekevät ammattilaiset ovat tervetulleita. Työpajoissa on mahdollisuus etsiä kumppaneita innovatiivisiin hankintoihin ja hankintatoimen kestävyyttä edistävään tutkimukseen.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma täydentyy lähempänä tapahtumaa. 

Mukana

Juha Latikka
Johtava tiedeasiantuntija
Suomen Akatemia

jariporras.jpg (50 KB)

Jari Porras
Professori
LUT-yliopisto

Jari Porras on ohjelmistotuotannon professori Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa. ICT:n päästövaikutusten lisäksi hänen akateemisia kiinnostuksenkohteitaan ovat esimerkiksi informaatioverkostot ja hajautettu laskenta.

Kari Heikkinen
Tuntiopettaja, rahoituksenhakuvalmentaja
LUT-yliopisto

antti-200-x-200.jpg (44 KB)

Antti Sipilä
Green ICT -projektipäällikkö
TIEKE

Antti on Green ICT -asiantuntija, joka on myös tehnyt ICT-hankintoja julkishallinnossa ja toiminut pk-yrityksessä hankintakonsulttina.

Ilmoittautuminen

Tapahtuma toteutetaan verkossa, ja ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostitse.

Kun osallistut tähän tapahtumaan, nimesi voi näkyä muille osallistujille ja hetkellisesti myös mahdollisella tallenteella. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän kokemuksen. Joissakin tapahtumissa osallistujanimen voi itse vaihtaa.

Green ICT -ekosysteemillä kestävyyttä ja kilpailukykyä Uudenmaan yrityksille -hanketta rahoitetaan Uudenmaan liiton koordinoimasta REACT-EU-rahastosta, Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoitus on myönnetty osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankkeen yhteyshenkilö: Antti Sipilä, antti.sipila[at]tieke.fi

Lisätietoja Green ICT -hankkeesta >>

Valitse haluamasi vaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 20.10.2022 08:00

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

20.10.2022 09:00

Päättyy:  

20.10.2022 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Järjestäjä