Green ICT -ekosysteemi: Kestävän koodauksen työpaja 30.11.2022

30.11.2022 09:00

Verkko

Green ICT -ekosysteemin kolmannessa virtuaalitapaamisessa puhumme sovelluskehittäjien ja digipalveluiden tuottajien toiveaiheesta: kestävästä koodauksesta. Tällä kertaa pidättäydymme liiasta teoreettisuudesta ja pidämme näkökulman ohjelmistotuotannon arjessa.

Tule kuulemaan, millaisia työkaluja ja mittareita voi käyttää koodin ilmastovaikutusten kartoittamiseen. Työpaja-osuudessa käydään läpi käytännön koodaukseen liittyviä tekniikoita, joilla oman koodin jalanjälkeä saa pienenettyä.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma täydentyy lähempänä tapahtumaa. 

Tallenteita kestävästä koodauksesta

Olemme järjestäneet yleisön pyynnöstä jo kaksi aiempaa kestävän koodaamisen webinaaria. Pääset katsomaan niiden tallenteita oheisten linkkien kautta.

11.5.2022 Kestävä koodaus

8.12.2021 Kestävä ohjelmistotuotanto

Ilmoittautuminen

Tapahtuma toteutetaan verkossa, ja ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostitse.

Kun osallistut tähän tapahtumaan, nimesi voi näkyä muille osallistujille ja hetkellisesti myös mahdollisella tallenteella. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän kokemuksen. Joissakin tapahtumissa osallistujanimen voi itse vaihtaa.

Green ICT -ekosysteemillä kestävyyttä ja kilpailukykyä Uudenmaan yrityksille -hanketta rahoitetaan Uudenmaan liiton koordinoimasta REACT-EU-rahastosta, Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoitus on myönnetty osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankkeen yhteyshenkilö: Antti Sipilä, antti.sipila[at]tieke.fi

Lisätietoja Green ICT -hankkeesta >>

Valitse haluamasi vaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 30.11.2022 08:00

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

30.11.2022 09:00

Päättyy:  

30.11.2022 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkko


Järjestäjä