Huoltokirja auttaa yhdistystä tietohallinnon kiemuroissa

4.10.2023 09:00

Verkko / Teams

Mitä käytäntöjä yhdistyksellä on etäkokousten järjestämiseen? Kuka ylläpitää nettisivuja, ja mitä hashtageja sosiaalisen median julkaisuissa käytetään? Yhdistyksen huoltokirja on tietohallinnon dokumentointiin suunniteltu pohja, jonka avulla varmistetaan, että tieto yhdistyksen teknologioista ja toimintatavoista on helposti saatavilla.

Huoltokirjan on tarkoitus olla tietopankki, jota voi käyttää myös uusien työntekijöiden perehdytyksen tukena. Kun kaikki noudattavat samoja työtapoja, on toiminta ja viestintä sujuvampaa. TIEKEn on aiemmin InPromptu-hankkeessa julkaissut avoimesti saatavilla olevan yhdistyksen huoltokirjan pohjan, jota webinaarissa esitellään.

Webinaaritallenne Youtubessa

Esitys (pdf)

Sisältö ja ohjelma

Webinaarissa käsittelemme mm. seuraavia aiheita.

  • Miten yhdistyksen kannattaa dokumentoida tietohallintoaan, ja miksi?
  • Mitä aiheita ja kysymyksiä koonnin yhteydessä kannattaisi vähintäänkin käsitellä?

Aikataulu:

9.00–09.50 Yhdistyksen huoltokirja tietohallinnon suunnittelun tukena
Mikko Eloholma | TIEKE | Digiosaamisen vauhdittaja

9.50–10.00 Kysymyksiä ja keskustelua

mikko-elohoma_nelio.jpg (106 KB)

Mikko Eloholma
digiosaamisen vauhdittaja
TIEKE

- - - 

Digiosaavat yritykset ja yhteisöt Keski-Suomessa -hankkeessa toteutetaan webinaareja mm. tietosuojasta ja tietoturvasta. Tapahtumat on suunnattu erityisesti Keski-Suomen mikro-ja pk-yrityksille sekä yhdistyksille, mutta tervetulleita ovat myös muiden yritysten, yhteisöjen sekä tutkimus-, koulutus- ja kehitysorganisaatioiden edustajat yli toimialarajojen. Kevään webinaarien tallenteet löytyvät hankkeen soittolistalta TIEKEn YouTube-kanavalla.

Hankkeen Youtube-soittolista

- - - 

Kun osallistut tähän tapahtumaan, nimesi voi näkyä muille osallistujille ja hetkellisesti myös mahdollisella tallenteella. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän kokemuksen. Joissakin tapahtumissa osallistujanimen voi itse vaihtaa.

Osallistuminen on maksutonta.

Tapahtuman järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja TIEKEn DiyKS - Digiosaavat yritykset ja yhteisöt Keski-Suomessa -hanke. Hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.

Lisätietoja DiyKS-hankkeesta

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

4.10.2023 09:00

Päättyy:  

4.10.2023 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkko / Teams


Järjestäjä