Huoltokirja auttaa yhdistystä tietohallinnon kiemuroissa

4.10.2023 09:00

Verkko / Teams

Mitä käytäntöjä yhdistyksellä on etäkokousten järjestämiseen? Kuka ylläpitää nettisivuja, ja mitä hashtageja sosiaalisen median julkaisuissa käytetään? Yhdistyksen huoltokirja on tietohallinnon dokumentointiin suunniteltu pohja, jonka avulla varmistetaan, että tieto yhdistyksen teknologioista ja toimintatavoista on helposti saatavilla.

Huoltokirjan on tarkoitus olla tietopankki, jota voi käyttää myös uusien työntekijöiden perehdytyksen tukena. Kun kaikki noudattavat samoja työtapoja, on toiminta ja viestintä sujuvampaa. TIEKEn on aiemmin InPromptu-hankkeessa julkaissut avoimesti saatavilla olevan yhdistyksen huoltokirjan pohjan, jota webinaarissa esitellään.

Digiosaavat yritykset ja yhteisöt Keski-Suomessa -hankkeessa toteutettavat tapahtumat ja webinaarit on suunnattu erityisesti Keski-Suomen pk-yrityksille ja yhdistyksille, mutta niihin ovat tervetulleita myös muiden keskisuomalaisten yritysten, yhteisöjen sekä tutkimus-, koulutus- ja kehitysorganisaatioiden edustajat yli toimialarajojen.

Sisältö ja ohjelma

Webinaarissa käsittelemme mm. seuraavia aiheita.

  • Miten yhdistyksen kannattaa dokumentoida tietohallintoaan, ja miksi?
  • Mitä aiheita ja kysymyksiä koonnin yhteydessä kannattaisi vähintäänkin käsitellä?

Aikataulu:

9.00–09.50 Yhdistyksen huoltokirja tietohallinnon suunnittelun tukena
Mikko Eloholma | TIEKE | Digiosaamisen vauhdittaja

9.50–10.00 Kysymyksiä ja keskustelua

mikkoe.jpg

Mikko Eloholma
digiosaamisen vauhdittaja
TIEKE

Kun osallistut tähän tapahtumaan, nimesi voi näkyä muille osallistujille ja hetkellisesti myös mahdollisella tallenteella. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän kokemuksen. Joissakin tapahtumissa osallistujanimen voi itse vaihtaa.

Osallistuminen on maksutonta.

Tapahtuman järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja TIEKEn DiyKS - Digiosaavat yritykset ja yhteisöt Keski-Suomessa -hanke. Hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.

Lisätietoja DiyKS-hankkeesta

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

4.10.2023 09:00

Päättyy:  

4.10.2023 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkko / Teams


Järjestäjä