Mitä verkkolaskutuksesta aina halutaan tietää: yleisimmät haasteet ja ratkaisut

18.10.2023 09:00

Verkko / Teams

Verkkolasku tarkoittaa sähköistä laskua, joka lähetetään, käsitellään ja vastaanotetaan koneluettavassa ja täysin digitaalisessa muodossa. Verkkolaskutus vähentää virheiden määrää, minkä lisäksi se on nopeampaa, kustannustehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää kuin perinteinen laskutus. Verkkolaskutuksen avulla yritykset ja yhteisöt voivat myös seurata laskujen maksutilannetta reaaliaikaisesti.

Webinaarissa esittelemme yritysten ja yhteisöjen verkkolaskutuksen yleisimpiä haasteita sekä tarjoamme niihin ratkaisuja. Tarjoamme myös vinkkejä avoimen verkkolaskuosoitteiston hyödyntämiseen. Tilaisuus on jatkoa syyskuun webinaarille, jossa käymme läpi verkkolaskutuksen perusteita.

Webinaaritallenne Youtubessa

Esitys (pdf)

Sisältö ja ohjelma

Webinaarissa perehdymme verkkolaskutuksen perusteisiin ja käsittelemme mm. seuraavia aiheita.

  • Yritysten ja yhteisöjen verkkolaskutuksen yleisimpiä haasteita ja ratkaisuja
  • Avoimen verkkolaskuosoitteiston hyödyntäminen

9.00–09.50 Verkkolaskutuksen yleisimmät haasteet ja ratkaisut
Timo Simell | TIEKE | Digivirittäjä

9.50–10.00 Kysymyksiä ja keskustelua

simell-timo.jpg

Timo Simell
digivirittäjä
TIEKE

- - - 

Digiosaavat yritykset ja yhteisöt Keski-Suomessa -hankkeessa toteutetaan webinaareja mm. tietosuojasta ja tietoturvasta. Tapahtumat on suunnattu erityisesti Keski-Suomen mikro-ja pk-yrityksille sekä yhdistyksille, mutta tervetulleita ovat myös muiden yritysten, yhteisöjen sekä tutkimus-, koulutus- ja kehitysorganisaatioiden edustajat yli toimialarajojen. Kevään webinaarien tallenteet löytyvät hankkeen soittolistalta TIEKEn YouTube-kanavalla.

Hankkeen Youtube-soittolista

- - - 

Kun osallistut tähän tapahtumaan, nimesi voi näkyä muille osallistujille ja hetkellisesti myös mahdollisella tallenteella. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän kokemuksen. Joissakin tapahtumissa osallistujanimen voi itse vaihtaa.

Osallistuminen on maksutonta.

Tapahtuman järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja TIEKEn DiyKS - Digiosaavat yritykset ja yhteisöt Keski-Suomessa -hanke. Hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.

Lisätietoja DiyKS-hankkeesta

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

18.10.2023 09:00

Päättyy:  

18.10.2023 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkko / Teams


Järjestäjä