Green ICT Keski-Suomi: automaatio- ja ohjausjärjestelmät liiketoiminnassa 31.5.2023

31.5.2023 09:00

Verkko (Teams)

Verkkokoulutuksessa sukellamme automaatio- ja ohjausjärjestelmien rooliin kestävässä liiketoiminnassa, erityisesti teollisuuden pk-yrityksille räätälöityinä ratkaisuina. Kun ihmistä tarkempi järjestelmä valvoo tuotannon olosuhteita ja säätelee prosessia sen mukaan, toiminta tehostuu ja vältytään energia- ja materiaalihukalta. 

Koulutus on suunnattu Keski-Suomen alueen pk-yrityksille, joille toimiala on valmistavassa teollisuudessa. Muutkin kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan.

Koulutuksen tallenne

Kouluttajan esitys PDF:nä

Kouluttaja

Outi Rask
Lehtori, teollisuusteknologia
Tampereen ammattikorkeakoulu

Outi on toiminut yli 20 vuotta erilaisissa automaatiotekniikkaan liittyvissä opetus- ja tutkimustehtävissä. Hän on valmistunut tekniikan lisensiaatiksi Tampereen Teknillisestä yliopistosta 2014 ja toiminut sittemmin sekä opetuksen ja opetuksen kehittämisen tehtävissä että automaation suuntautumisvastaavana Tampereen ammattikorkeakoulussa. Outi on myös Suomen Automaatioseura ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Green ICT teollisuuden pk-yrityksille Keski-Suomessa -hanketta rahoitetaan Keski-Suomen ELY-keskuksen koordinoimasta REACT-EU-rahastosta, Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoitus on myönnetty osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankkeen yhteyshenkilö: Antti Sipilä, antti.sipila[at]tieke.fi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   31.5.2023 09:00
Päättyy:   31.5.2023 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkko (Teams)


Järjestäjä

TIEKE ry

Green ICT Keski-Suomi -hanke