Tieke

Vaikuta ja vaikutu - Osaamisen uusi taajuus 25.10.2018

Vaikuta & vaikutu - osaamisen uusi taajuus on tapahtuma, jossa haetaan ratkaisuja ja näkökulmia osaamisen kehittämiseen. Altista itsesi uusille ideoille ja tule pohtimaan keinoja, joilla turvaamme osaamisen myös tulevaisuudessa! Aamupäivällä kuulemme puheenvuoroja eri kanteilta, iltapäivällä jalostamme ajatteluamme ajatuspajoissa.

Pölönen esitys

Vuoden 2018 Vaikuta ja vaikutu - seminaari järjestetään torstaina 25.10.2018 Kasarmin salissa Helsingissä.

Osaami­sen kehittämiseen halutaan tarttua, mutta ei oikein tiedetä millä keinoin ja mihin suuntaan kulkea. Tarvitaan osaamisen johtamista, yksilön vastuuta, yhteistä sitoutumista, innostumista uudesta sekä innovointia uusien oppimisen tapojen luomiseksi. Kyllä - mutta miten tämä temppu tehdään niin, että kaikilla on mahdollisuus lisätä osaamistaan vaihtelevissa tilanteissa vaihteleviin tarpeisiin?

Kysymys ei ole helppo ja sen ratkomiseen tarvitaan monen monituista tahoa. Vaikuta & vaikuta törmäyttää työntekijät, työnantajat ja työnään osaamista kehittävät kuten oppilaitokset ja koulutusorganisaatiot. Se tarjoaa näkökulmia ja etsii yhdessä ratkaisuja osaamisen kehittämisen päivänpolttaviin kysymyksiin.

Tutustu ohjelmaan >>

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Viimeinen ilmoittautumispäivä torstaina 18.10!

Seminaarin osallistumismaksu on 220 € + alv sisältäen ohjelman ja ruokailut.

Mikäli organisaatiostasi on tulossa tapahtumaan vähintään 4 henkilöä, pyydä edullisempi ryhmätarjous: tapahtumat@tieke.fi

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan Ilmoittaudu-painikkesta:

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
25.10.2018 08:30
Päättyy:
25.10.2018 16:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kasarmin salit
Kasarmikatu 21 B
00130 Helsinki

Järjestäjä

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry

tapahtumat@tieke.fi