Matkaeväitä digitaaliseen tulevaisuuteen

11.11.2021 09:00

Howspace

 

Matkaeväitä digitaaliseen tulevaisuuteen

Kohti ihmiskeskeistä, kestävää ja elinvoimaista huomista 

Tervetuloa ryhmämatkalle etsimään yhdessä ratkaisuja siihen, miten varmistamme ihmislähtöisen, osaavan, kilpailukykyisen ja kestävän tietoyhteiskunnan myös tuleville sukupolville. 11.11.1981 perustettu TIEKE, Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus, kutsuu sinut 40-vuotispäivänään matkalle mukaan, koska digitalisuuden suunta koskee meitä kaikkia.

Digitaalisten palveluiden, tilojen ja kerrosten tulisi palvella ihmistä ja yhteiskuntaa ja auttaa ratkaisemaan visaisia kysymyksiä. Siksi edellytysten varmistaminen tulevaisuuden tietoyhteiskuntakehitykselle on niin yksityisen, julkisen kuin kolmannen sektorin vastuulla – meidän kaikkien vastuulla.

Ottaessamme suunnan kohti tulevaisuutta TIEKE kutsuu kuuntelemaan ja keskustelemaan suuresta kysymyksestä: millaisen digitaalisen tulevaisuuden haluamme?

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki tietoyhteiskunnan muutoksista kiinnostuneet, esimerkiksi digitaalisten prosessien ja digiosaamisen kehittämisen ammattilaiset. 

Tervetuloa kokoamaan varusteita kestävään digitaaliseen tulevaisuuteen! Voit osallistua keskusteluun verkossa aihetunnisteilla #TIEKE40

Tapahtuman tallenteet

Ohjelma ja lisätietoa tapahtumasta

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

11.11.2021 09:00

Päättyy:  

11.11.2021 12:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Howspace


Järjestäjä