Mindtrek 2023

3.10.2023 00:00

Finnkino Cine Atlas, Koskikeskus

Kansainvälinen teknologiakonferenssi Mindtrek tulee taas. Vuosittain Tampereella järjestettävä tapahtuma tarjoaa poikkileikkauksen tulevaisuuden teknologiaan ja sen yhteiskunnallisiin vaikutuksiin. Tervetuloa tutustumaan uusiin ideoihin ja ammattilaisiin digitaalisen kehityksen saralla. Vuoden 2023 Mindtrek jakaantuu kahteen ohjelmakokonaisuuteen, josta voit valita mielesi mukaan kiinnostavia esityksiä.

The Future of Open Source Business -ohjelmakokonaisuus esittelee avoimen lähdekoodin innovatiivisia ratkaisuja ja niiden soveltamista liiketoimintaan. Aiheina ovat esimerkiksi open source -liiketoimintastrategiat ja arvonluonti.

Sustainable and Future-proof Tech -ohjelmakokonaisuuden Mindtrek toteuttaa yhteistyössä TIEKEn kanssa. Kestävään teknologiaan ja digitalisaatioon keskittyvää teemaa käsitellään niin Green ICT:n, digiregulaation ja datavastuullisuuden kuin tekoälyn etiikan kautta.

Mindtrekissä esiintyvät vuonna 2023 esimeriksi Emeline Banzuzi (1001 Lakes Oy), Maria Dahlhage (Swedish Public Eployment Service), Frank Karlitschek (Nextcloud), Joonas Mikkilä (Teknologiateollisuuus) ja Tuuli Ojala (liikenne- ja viestintäministeriö). 

Tutustu tapahtumaan ja sen ohjelmaan Mindtrekin verkkosivuilla ja osta liput nyt!

Mindtrekin sivusto ja verkkokauppa

Ajankohta

Alkaa:  

3.10.2023 00:00

Päättyy:  

3.10.2023 00:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Finnkino Cine Atlas, Koskikeskus

Hatanpään Valtatie 1
33100 Tampere

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä