Webinaari: Inhimillinen strategia

25.10.2022 14:00

Verkko

Vapaan sivistystyön toimijoille suunnattu Osaamisperusteisuus ja osaamisen arviointi -koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden osallistua tähän avoimeen asiantuntijawebinaariin.

Webinaari on tarkoitettu ensisijaisesti vapaan sivistystyön toimijoille.

Inhimillinen strategia

Puheenvuorossa haastetaan kuulijat ajattelemaan miksi voittamiseen ja vastustajien nujertamiseen tähtäävä strateginen ajattelu näivettää yrityksiä enemmän kuin kasvattaa niitä. Ja miksi iänikuinen sotaretoriikka on tullut tiensä päähän. Niille, jotka ovat aina ihmetelleet miksei strategia jalkaannu ja innosta työntekijöitä, puheenvuoro antaa vastauksen miksi sitä ei edes pidä jalkauttaa. Sillä strategia ei tee yrityksessä mitään, vain mielellä ja sydämellä sitoutuneet ihmiset tekevät. Inhimillinen strategia toteutuu, kun jokainen tuntee olevansa arvokas osa strategiaa.”

Toivomme webinaariin osallistujia erityisesti oppilaitosten johdosta ja strategia- ja kehitystyöstä vastuussa olevista.

Webinaarin teemoihin osallistujia johdattelee Paula Kilpinen.

paula-kilpinen_400x400.png (205 KB)

Paula Kilpinen (KTT) on johdon neuvonantaja, yritysvalmentaja ja tietokirjailija, jonka intohimona on inhimillisempi työelämä. Hän on toiminut toimitusjohtajana, strategisena neuvonantajana, tutkijana ja yritysvalmentajana, ja on valmentanut kymmeniä yrityksiä ja satoja johtajia.

Hän on kirjoittanut palkitun väitöskirjan, ja yhdeksi kevään puhutuimmista kirjoista nousseen teoksen Inhimillinen strategia. Paula Kilpinen valittiin Kauppalehti Faktan kyselyssä 25 johtajakuiskaajan joukkoon vuonna 2020.

Lue lisää Paulasta

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

25.10.2022 14:00

Päättyy:  

25.10.2022 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkko


Järjestäjä