Tieke

Helsingin hankalimmat tavarantoimituspaikat – tule syömään ja jakamaan tietoa!

Tilaisuus erityisesti kuljettajille, ajojärjestelijöille ja muille käytännön ajotehtäviä tunteville. 

Oletko hukannut kuljetuskeikoilla arvokkaita minuutteja Helsingin kantakaupungissa pyöriessäsi? Jos olet huonosti merkittyjen ovien, väärässä korttelissa sijaitsevien lastauslaitureiden ja yllätyskynnysten veteraani, Logistiikan saavutettavuusdata -hanke haluaa kuulla kokemuksistasi! Tule kertomaan viheliäisimmistä paikoista jättää tavaraa Helsingin keskustassa, tarjoamme vaivanpalkaksi lounaan tai välipalan aikataulusi mukaan!

Tule kun sinulle sopii, lounastarjoilu klo 12 alkaen ja välipalatarjoilu klo 15 alkaen.

Kerro hankalista paikoista Helsingissä

Hanke kehittää sovellusta, jonka avulla kuljettajat voivat tarkistaa sellaista kuljetuskohteisiin liittyvää tietoa, jota ei yleensä löydy navigaattoreista tai ajomääräyksestä. Olemme erityisen kiinnostuneita kuulemaan vaikeimmista tavarantoimituspaikoista nyt oikeilta asiantuntijoilta, kuskeilta itseltään. Kun saamme tietoa hankalimmista kohteista, osaamme paremmin tarjota aitoa hyötyä tarjoavia ohjelmisto- ja karttaratkaisuja.

Ilmoittaudut tapahtumaan hankkeen toisen järjestäjän, Forum Virium Helsingin verkkosivujen kautta. Heidän sivuillaan näet myös esittelyvideon tulevasta sovelluksesta.

Ilmoittaudu

Tervetuloa!

 

Lisätietoa hankkeesta

 

Ajankohta

Alkaa:
1.12.2021 12:00
Päättyy:
1.12.2021 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Urban3
Maria 01 rakennus 3, Lapinlahdenkatu 16
Helsinki

Järjestäjä