Digitaitojen osaamismerkistöpalvelun toinen työpaja

20.5.2021 09:00

Verkossa, Zoom

Digitaitojen osaamismerkistöpalvelun toinen työpaja
20.5. klo 9.00-13.00

Tervetuloa muotoilemaan digitaitojen osaamismerkistön palvelukokonaisuutta TIEKEn kanssa.

Olemme mukana Osuvat taidot -hankkeessa, jossa toteutetaan valtakunnallinen osaamismerkistö digitaitojen tunnistamiseksi ja tunnustamiseksi. Hankkeessa valmistuva osaamismerkistö jää pysyvään käyttöön ja TIEKEn hallintaan. Merkistö valmistuu syksyllä 2021.

Kehitämme palvelumuotoilun keinoin digitaitoihin liittyvää osaamismerkistöpalvelua ja kutsumme Sinut mukaan tähän työhön. Huhtikuun puolivälissä järjestimme ensimmäisen työpajan, jossa keskityimme tarpeisiin ja haasteisiin, joihin osaamismerkistöpalvelulla pyritään vastaamaan. Tässä toukokuun pajassa jatkamme palvelumuotoilun merkeissä ideoinnin ja kehittämisvaihtoehtojen parissa.

Toukokuun työpajaan ilmoittautuminen ei edellytä osallistumista ensimmäiseen pajaan, vaan tervetulleita ovat kaikki kiinnostuneet!

Yhteiskehittäminen on meille erittäin tärkeää, jotta osaamismerkistö ja siihen liittyvät palvelut vastaavat juuri teidän tarpeisiinne.

Webinaari toteutetaan Zoom-verkkokokoustyökalulla.

Osallistumislinkki työpajaan >>

Osallistumista varten sinulla ei tarvitse olla käyttäjätunnusta Zoomiin. Kun osallistut tähän tapahtumaan, nimesi voi näkyä muille osallistujille ja hetkellisesti myös mahdollisella tallenteella. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän kokemuksen. Joissakin tapahtumissa osallistujanimen voi itse vaihtaa.

Ohjeet Zoom-palvelun käyttämiseen löytyvät: https://tieke.fi/zoom-ohje/

Lisätietoja Osuvat taidot -osaamismerkistöstä 

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry on vaikuttaja, verkottaja ja vauhdittaja digitaalisen osaamisen kehittämisen ja digitaalisten toimintaprosessien edistämisen alueilla.  

Työpaja on osallistujille maksuton.

Tervetuloa!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   20.5.2021 09:00
Päättyy:   20.5.2021 13:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa, Zoom