Badge Finland -webinaari: Osaamismerkit ammatillisella toisella asteella

26.10.2022 14:00

Verkko

Badge Finland -webinaari: Osaamismerkit ammatillisella toisella asteella – merkkien hyödyntäminen sekä työpaikkaohjauksen ja työelämäosaamisen merkittäminen

Tässä webinaarissa Nina Eskola-Salin | TAMK, Ammatillinen opettajakorkeakoulu kertoo TYKKY-hankkeessa tehdystä selvityksestä ja osaamismerkkien kehittämisestä työpaikalla järjestettävään koulutukseen ja työelämäosaamiseen liittyen.

Webinaarissa kuullaan hankkeessa tehdystä selvityksestä, jossa kartoitettiin koulutuksen järjestäjien ajatuksia ja kokemuksia osaamismerkkien hyödyntämisestä ammatillisella toisella asteella. Selvityksessä kartoitettiin osaamismerkkien hyödyntämistä sekä opiskelijoiden, opetus- ja ohjaushenkilöstön että työpaikkaohjaajien osaamisen tunnustamisessa ja kehittämisessä.

Lisäksi kuullaan hankkeessa kehitettävästä työpaikkaohjaajan osaamismerkistöstä ja työelämäosaamisen merkittämisestä sekä keskustellaan yhdessä näihin teemoihin liittyvistä ajatuksista ja kokemuksista.

******************

Badge Finland on Open Badge -toimijoiden yhteinen verkosto, jonka tavoitteena on levittää Open Badges -konseptiin liittyvää tietoa ja edistää organisaatioiden välistä yhteistyötä. Tutustu verkoston toimintaan verkkosivuilta ja liity mukaan!

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   26.10.2022 14:00
Päättyy:   26.10.2022 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkko


Järjestäjä