Tietosuojaseminaari Tampereella

22.2.2022 08:30

Museokeskus Vapriikki, Auditorio

Tietosuojatapahtuma Tampereella

Tervetuloa GDPR2DSM-hankkeen järjestämään pk-yrityksille suunnattuun tietosuojatapahtumaan Tampereelle! Aamupäivän aikana esittelemme julkaisemaamme tietosuojasivustoa ja sen kyselytyökalua, jonka avulla pk-yritykset voivat arvioida tietosuojaansa ja saada vinkkejä sen kehittämiseen. Pirkanmaan yrittäjät ovat mukana tapahtuman järjestelyissä.

Tämän lisäksi tietosuojavaltuutetun toimiston sekä paikallisen yrittäjän puheenvuorot antavat yrityksille eväitä tietosuojasta huolehtimiseen. Tapahtuma päättyy yhteiseen paneelikeskusteluun.

Tapahtuman ohjelma

08.30 Kahvia ja pientä purtavaa tarjolla
09.00 Pirkanmaan yrittäjien tervetulosanat
09.05 Pk-yrityksille suunnatun tietosuojasivuston esittely | tietosuojavaltuutetun toimisto ja TIEKE 
09.40 Käytännön tietoturvasuunnitelma henkilötietojen suojaamiseksi | Ismo Paananen, Agendium Oy
10.20 Jaloittelu/kahvitauko
10.30 Henkilötietojen tietoturvaloukkaukset | Tapio Kaikkonen, tietosuojavaltuutetun toimisto
10.50 Rekisteröidyn oikeuksien toteuttaminen – perusteita ja TSV:n ratkaisukäytäntöä | Laura Varjokari, tietosuojavaltuutetun toimisto
11.10 Keskustelupaneeli | Päivän asiantuntijat
11.50 Tilaisuuden lopetus

ismo-paananen-2.jpg (9.52 MB)

Ismo Paananen on Agendium Oy:n toimitusjohtaja, ja kehittää tiiminsä kanssa Digiturvamalli.fi -palvelua. Ismolla on tietosuojateknologian CIPT-sertifikaatti (Certified Information Privacy Technologist), ja hänen intohimonaan on löytää konkreettisia keinoja yritysten arjen digiturvallisuuden kehittämiseksi.

Tapio Kaikkonen työskentelee IT-eritysiasiantuntijana tietosuojavaltuutetun toimistossa.

Laura Varjokari työskentelee tietosuojavaltuutetun toimistossa ylitarkastajana. Laura on myös suorittanut tuomioistuinharjoittelun ja on ennen aloittamistaan tietosuojavaltuutetun toimistossa työskennellyt harjoittelijana muun muassa useissa eri asianajotoimistoissa. Laura vastaa tietosuojavaltuutetun toimistossa niin sanotusta ruuhkanpurusta, mistä johtuen Lauran työpöydälle päätyy asioita laaja-alaisesti eri sektoreilta. Lauran vastuualueelle kuuluvat tällä hetkellä myös muun muassa pysäköinninvalvontaan ja sähköalaan liittyvät tietosuoja-asiat.

Ilmoittautuminen

Tapahtuma pyritään toteuttamaan paikan päällä, eikä sitä erikseen striimata etäosallistujille tai tallenneta. Seuraamme alueellisia koronasuosituksia ja järjestämme tapahtuman tarvittaessa etänä. Mahdollisesta etätoteutuksesta tiedotetaan ilmoittautuneille erikseen.

GDPR2DSM-hanke tarjoaa mikro- ja pk-yrityksille tietoa ja työkaluja tietosuojasta huolehtimiseen. Hanketta rahoittaa Euroopan unionin Perusoikeudet, tasa-arvo ja kansalaisuus -ohjelma (Rights, Equality and Citizenship Programme). Webinaarin sisältö edustaa esiintyjän näkemyksiä ja esiintyjä on niistä vastuussa. Euroopan komissio ei ole vastuussa tämän webinaarin sisältämästä informaatiosta tai sen käytöstä.

Lisätietoa hankkeesta

Tilaa hankkeen uutiskirje

Hankkeen tietosuojaseloste

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

22.2.2022 08:30

Päättyy:  

22.2.2022 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Museokeskus Vapriikki, Auditorio

Alaverstaanraitti 5
33100 Tampere

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Lisätiedot: mikko.eloholma@tieke.fi