Tieke

DigiTähti-valmennuksilla edistetään matkailu- ja ravintola-alan digitalisaatiota ja vahvistetaan digiosaamista. Valmennuksilla tarjotaan alan yrityksille keinoja liiketoiminnan elvyttämiseen koronakriisin aikana ja varsinkin sen jälkeen.

DigiTähti-webinaari 23.9.2020:

Digitaaliset työkalut: lomake- ja kyselytyökalut

Internetistä löytyy paljon uutisia ja artikkeleita siitä miten digitaaliset työkalut ja niiden käyttö lisää toiminnan tehokkuutta, tuloksia ja myyntiä! Samaan hengenvetoon todetaan kuitenkin, että digitaalisten työkalujen käytössä pk-yrityksissä on paljon parantamisen varaa ja yrityksissä ollaan epätietoisia siitä, miten työkaluja tulisi käyttää, jotta niistä olisi hyötyä liiketoiminnalle. 

Webinaari on toinen osa digitaalisia työkaluja esittelvästä sarjasta ja jatkaa Google Drive -pilvipalvelun ja työkalujen esittelyä.
Tässä webinaarissa käydään läpi lomake- ja kyselytyökaluja (Dokumenttien luominen, jakaminen ja  yhteisöllinen työskentely)  Google Driven avulla voit hallita yrityksen sisäisiä tietoja, mutta myös kerätä tietoa asiakkailta ja sidosryhmiltä. 

Jos et päässsyt mukaan (tai vaikka pääsitkin) ensimmäiseen osaan, voit katsoa tallenteet aiemmista webinaareista täältä!

 

mikko-eloholma_580x680.jpg (34 KB)

Mikko Eloholma, projektiasiantuntija
TIEKE, Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry

Lomake- ja kyselytyökalun käyttö

 

Saat webinaarin linkin ilmoittautumisvahvistuksessa!

 

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
23.9.2020 14:00
Päättyy:
23.9.2020 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari: linkki lähetetään ilmoittautneille vahvistusviestissä

Järjestäjä

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry

jari.salo@tieke.fi