InPromptu: Osaamiskirjan julkaisu - apua digiopiskeluun ja -ohjaukseen

18.11.2020 14:00

Verkossa (Zoom)

Osaamiskirjan julkaisu: Apua digiopiskeluun ja -ohjaukseen

InPromptu-hankkeen satoa

Julkaisemme 18.11. webinaarissa InPromptu-hankkeessa tuotetun digitaitojen osaamiskirjan. Noin 45-sivuiseen, sähköiseen osaamiskirjaaan olemme koonneet selkeän ja kattavan tietopaketin digitaalisista perustaidoista. Kirjassa on 11 lukua, jotka käsittelevät mm. tietoturvaa, käyttäjätilejä, verkkokokouksia ja tekijänoikeuksia.

Digiosaamiskirja on hyvää jatkoa hankkeen muille avoimille materiaaleille, kuten valmennusten diaesityksille ja webinaaritallenteille. Osaamiskirja sopii opiskeluun rauhassa omaan tahtiin. Kirjan voi tulostaa, ja siihen voi tehdä omia muistiinpanoja.

Digiohjauksen näkökulmasta osaamiskirja voi ensinnäkin toimia materiaalina, joka jaetaan työpajoihin osallistujille ennakkoon tai jatkotutustumista varten. Toisaalta osaamiskirjassa on myös lukuisia tehtäviä, joita voi toteuttaa omissa työpajoissa - kaikessa digiohjauksessa tulee muistaa, että taitoja oppii lopulta vain tekemällä!

Osaamiskirjan näytelukuun voit tutustua täällä: bit.ly/34fqF4s

InPromptun toimintaan voit tutustua hankkeen verkkosivuilla.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja käytetään osana ESR-hankkeen raportointia, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön.

Ilmoittaudu

Ajankohta

Alkaa:   18.11.2020 14:00
Päättyy:   18.11.2020 15:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa (Zoom)


Järjestäjä

InPromptu-hanke

info.inpromptu@gmail.com