Green ICT: kuinka myydä ilmastoviisaita digipalveluita? 21.10.2021

21.10.2021 09:00

Verkko (Teams)

Green ICT: kuinka myydä ilmastoviisaita digipalveluita? 21.10.2021 

Luulevatko asiakasorganisaatiosi, että hiilineutraalien digipalveluiden käyttö on liian kallista, monimutkaista tai tehotonta? Tervetuloa murtamaan myyttejä syksyn ensimmäiseen Green ICT -myyjäwebinaariin!

Tässä webinaarissa käsittelemme vähäpäästöisten digitaalisten palveluiden ja tuotteiden tuomista markkinoille, niiden brändäystä ja itse markkinointia.

Tilaisuus on suunnattu ICT-palveluiden myyjille tai tuottajille, joiden asiakaskuntaan kuuluu julkishallinnon toimijoita, yrityksiä ja muita organisaatioasiakkaita. Myös muut Green ICT -liiketoiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Webinaarin tuottaa Green ICT -hanke, joka tukee kestävien digipalveluiden palveluntarjoajia ja hankkijoita erityisesti Uudenmaan alueella.

Tapahtumalinkki: https://urly.fi/2ghz

Lisätietoa Green ICT -hankkeesta >>

Ohjelma

9:00 - 9:20 Legacy to Digi®- vastuulliseen digisiirtymään
Jari Jokinen, Netum Oy
9:20 - 9:40 Kenen ehdoilla? Näkökulmia vastuulliseen palvelumuotoiluun 
Anna Savisaari, Exove Oy
9:40 - 10:00 Vastuullisuus ja ekologisuus palveluiden myyntiargumenttina – käytännön kokemukset 
Kari Koivisto, Kuulea Oy
10:00 - 11:00 Paneelikeskustelu Green ICT -palveluista, Jari Jokinen, Kari Koivisto, Anna Savisaari ja professori Jari Porras, LUT-yliopisto

Paneelikeskustelun tallenne

Puhujat

jarijokinen.jpg (30 KB)
Jari Jokinen

Netum Oy

TallenneEsitys

Jari Jokinen on ollut digitalisoimassa isojen kotimaisten ja kansainvälisten asiakasorganisaatioiden prosesseja, joita tyypillisesti tuetaan lukuisilla eri aikaan ja eri teknologioilla kehitetyillä IT-ratkaisuilla. Nykyisessä työssään Jokinen on sekä kehittänyt Netumin Legacy to Digi -konseptia (L2D) että hyödyntänyt sitä toimeksiannoissaan.

Lisäksi Jokinen on ollut kehittämässä Netumin, tuoreen pörssiyhtiön, ympäristö- ja vastuullisuusohjelmia, joissa painotetaan konkreettisia toimenpiteitä mm. laitehankintojen, IT-tuotannon pyörittämisen ja energiankulutuksen osalta.   

koivisto.jpg (266 KB)

Kari Koivisto
Kuulea Oy

TallenneEsitys

Kari Koivisto on Kuulean toimitusjohtaja, joka edistää kiertotaloutta ja vihreää teknologiaa. Karilla on 20 vuoden kokemus palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä johtamisesta ICT-alalla. 

Kuulea on teknologiayhtiö, joka tuottaa hajautettua pilvipohjaista suurteholaskentapalvelua sekä hukkalämpöön perustuvaa lämmityspalvelua kiinteistöille. Palvelu on hiilineutraali ja noudattaa kiertotalouden ja vastuullisuuden periaatteita.

exove_savisaari_anna.png (1.46 MB)

Anna Savisaari
Exove oy

TallenneEsitys

Anna on palvelumuotoilija ja sustainability lead, joka nauttii ihmisten kanssa keskustelusta ja yhteisen ymmärryksen löytämisestä. Tasa-arvo, saavutettavuus ja kestävyys ovat vahvoja arvoja, joiden mukaan Anna haluaa suunnitella toimivia digitaalisia monikanavaisia palveluita. Anna on kasvanut palvelumuotoilun ammattilaiseksi aistivien teknologioiden parissa, pitäen inhimillisen puolen aina mukana työssään.

Jos et päässyt mukaan tähän tai aikaisempiin Green ICT-webinaareihin, voit katsoa esitykset täältä >>

Tulevia tapahtumia

Hankkijan ja ostajan webinaari to 28.10.2021, Webinaarin lisätiedot ja ilmoittautuminen alla näkyvästä linkistä.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen >>

Ilmoittautuminen 

Tapahtuma toteutetaan verkossa Teams-palvelussa, ja ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostitse. Kun osallistut tähän tapahtumaan, nimesi voi näkyä muille osallistujille ja hetkellisesti myös tallenteella. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän kokemuksen. Joissakin tapahtumissa osallistujanimen voi itse vaihtaa. 

Green ICT -ekosysteemillä kestävyyttä ja kilpailukykyä Uudenmaan yrityksille -hanketta rahoitetaan Uudenmaan liiton koordinoimasta REACT-EU-rahastosta, Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoitus on myönnetty osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankkeen yhteyshenkilö: Antti Sipilä, antti.sipila[at]tieke.fi

Lisätietoja Green ICT -hankkeesta >>

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

21.10.2021 09:00

Päättyy:  

21.10.2021 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkko (Teams)


Järjestäjä