Tieke

Yrityksen tietosuojatyökalun kehittämistyöpaja
10.6.2021 klo 9.00 - 11.00.

Tervetuloa GDPR2DSM-hankkeen työpajaan, jossa esitellään suunnitelmaa hankkeen aikana verkossa julkaistavasta tietosuojatyökalusta. Pääset työpajassa antamaan kehittämisen tueksi palautetta ja ideoita oman yrityksesi tarpeiden pohjalta. Työkalun avulla pk-yritysten on mahdollista kasvattaa tietosuojaosaamistaan, arvioida tietosuojakäytäntöjensä nykytilaa sekä saada tämän pohjalta vinkkejä tietosuojansa kehittämiseen.

Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevan linkin kautta Webropol-palvelussa. Tapahtuma toteutetaan verkossa, ja ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostitse tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Ilmoittaudu työpajaan


Kun osallistut tähän tapahtumaan, nimesi voi näkyä muille osallistujille ja hetkellisesti myös mahdollisella tallenteella. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän kokemuksen. Joissakin tapahtumissa osallistujanimen voi itse vaihtaa.

GDPR2DSM-hanke tarjoaa mikro- ja pk-yrityksille tietoa ja työkaluja tietosuojasta huolehtimiseen. Hankkeella vahvistetaan pk-yritysten kykyä varmistaa, että niiden tietojenkäsittelyn käytännöt täyttävät yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimukset. 

Lisätietoa hankkeesta


Hankkeen tietosuojaseloste

Ajankohta

Alkaa:
10.6.2021 09:00
Päättyy:
10.6.2021 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkko

Järjestäjä