Tieke

Digitaitojen osaamismerkistöpalvelun työpaja 14.4. klo 9.00-11.00

Huom! Ennakkotiedoista poiketen, työskentelemme ZOOMissa. Löydät uuden osallistumislinkin sähköpostiisi tulleesta osallistumisvahvistuksesta.

Tervetuloa muotoilemaan digitaitojen osaamismerkistön palvelukokonaisuutta TIEKEn kanssa. 

Olemme mukana Osuvat taidot -hankkeessa, jossa toteutetaan valtakunnallinen osaamismerkistö digitaitojen tunnistamiseksi ja tunnustamiseksi. Hankkeessa valmistuva osaamismerkistö jää pysyvään käyttöön ja TIEKEn hallintaan. Merkistö valmistuu syksyllä 2021.

Kehitämme palvelumuotoilun keinoin digitaitoihin liittyvää osaamismerkistöpalvelua. Järjestämme työpajan, jossa kehitämme tulevaa palvelua yhdessä sidosryhmiemme kanssa. Kutsumme Sinut mukaan tähän työhön.

Yhteiskehittäminen on meille erittäin tärkeää, jotta osaamismerkistö ja siihen liittyvät palvelut vastaavat juuri teidän tarpeisiinne.

Webinaari toteutetaan Zoom-verkkokokoustyökalulla.

Tässä linkki työpajaan >>

Osallistumista varten sinulla ei tarvitse olla käyttäjätunnusta Zoomiin. Kun osallistut tähän tapahtumaan, nimesi voi näkyä muille osallistujille ja hetkellisesti myös mahdollisella tallenteella. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän kokemuksen. Joissakin tapahtumissa osallistujanimen voi itse vaihtaa.

Ohjeet Zoom-palvelun käyttämiseen löytyvät: https://tieke.fi/zoom-ohje/

Lisätietoja Osuvat taidot -osaamismerkistöstä 

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry on vaikuttaja, verkottaja ja vauhdittaja digitaalisen osaamisen kehittämisen ja digitaalisten toimintaprosessien edistämisen alueilla.  

Tervetuloa!

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:
14.4.2021 09:00
Päättyy:
14.4.2021 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa, Zoom