Tieke

DigiTähti-valmennuksilla edistetään matkailu- ja ravintola-alan digitalisaatiota ja vahvistetaan digiosaamista. Valmennuksilla tarjotaan alan yrityksille keinoja liiketoiminnan elvyttämiseen koronakriisin aikana ja varsinkin sen jälkeen.

DigiTähti-webinaari 17.9.2020:

Digitaaliset työkalut ja toimintatavat omassa liiketoiminnassa

Internetistä löytyy paljon uutisia ja artikkeleita siitä miten digitaaliset työkalut ja niiden käyttö lisää toiminnan tehokkuutta, tuloksia ja myyntiä! Samaan hengenvetoon todetaan kuitenkin, että digitaalisten työkalujen käytössä pk-yrityksissä on paljon parantamisen varaa ja yrityksissä ollaan epätietoisia siitä, miten työkaluja tulisi käyttää, jotta niistä olisi hyötyä liiketoiminnalle. 

Webinaarissa esitellään Google Drive -pilvipalvelua, jossa voi luoda dokumentteja, jakaa niitä muille linkin avulla ja myös kehitellä dokumentteja eteenpäin yhdessä muiden kanssa. Google Driven avulla voi hallita yrityksen sisäisiä tietoja, mutta myös kerätä tietoa asiakkailta ja sidosryhmiltä.  Google Drive -tallennustilaa saa käyttöönsä ilmaiseksi luodessaan Google-tilin.

 

mikko-eloholma_580x680.jpg (34 KB)

Mikko Eloholma, projektiasiantuntija
TIEKE, Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry

Yhteisöllinen työskentely Google Drivessa

 

Saat webinaarin linkin ilmoittautumisvahvistuksessa!

 

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
17.9.2020 14:00
Päättyy:
17.9.2020 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari: linkki lähetetään ilmoittautneille vahvistusviestissä

Järjestäjä

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry

jari.salo@tieke.fi