Tietosuojatyöpaja harrastavien lasten vanhemmille

15.2.2024 18:00

Verkko (Teams)

Tietosuojatyöpaja harrastavien lasten vanhemmille

Kaipaisitko lisäymmärrystä tietosuojasta ja siitä, miten henkilötietoja tulisi lainsäädännön mukaan harrastustoiminnassa käsitellä? Tässä etänä toteutettavassa työpajassa kerromme tietosuojan ja tietosuojalainsäädännön perusteista, esittelemme vanhempien tueksi kehittämiämme ohjeistavia materiaaleja sekä keräämme niistä palautetta. 

Tilaisuus on suunnattu erityisesti harrastavien lasten vanhemmille. Hankkeessa kehitettävät materiaalit tullaan julkaisemaan avoimella verkkosivulla myöhemmin tänä vuonna. Tilaisuus toteutetaan suomeksi eikä siihen osallistuminen vaadi aiempaa tietämystä aiheesta. Tule siis rohkeasti mukaan oppimaan ja keskustelemaan!

Tietosuojavaltuutetun toimiston ja TIEKEn hankkeessa GDPR4CHLDRN - Tietosuoja haltuun harrastustoiminnassa tavoitteena on lisätä niin lasten, nuorten ja vanhempien kuin seura- ja yhdistystoimijoiden osaamista henkilötietojen käsittelystä, tietosuojaoikeuksista sekä tietosuojalainsäädännöstä. Lisäksi kaksivuotisessa hankkeessa kehitetään yhdistyksille ja seuroille materiaaleja tietosuojalainsäädännön soveltamisen ja noudattamisen tueksi.

Lue lisää hankkeesta

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittaudutaan täyttämällä lomake Webropol-palvelussa. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Ilmoittaudu työpajaan täällä

Henkilötietojen käsittely

Hankkeen verkossa järjestettävien webinaarien, työpajojen ja koulutuksien yhteydessä tehtävän henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on tapahtumaviestinnän toimittaminen tapahtumaan osallistujille sekä raportointi hankkeen rahoittajalle.

Voit tutustua työpajan yhteydessä tapahtuvaan henkilötietojen käsittelyyn tarkemmin seuraavien linkkien kautta:

  1. Suomeksi
  2. På svenska
  3. In English

GDPR4CHLDRN-hanketta rahoittaa Euroopan unionin Kansalaisuus, tasa-arvo, perusoikeudet ja arvot rahoitusohjelma (Citizens, Equality, Rights and Values programme). Tilaisuuden sisältö edustaa vain esiintyjien näkemyksiä ja he ovat niistä yksin vastuussa. Euroopan unioni tai Euroopan komissio eivät ole vastuussa tilaisuuden tai tämän julkaisun sisällöstä.

Ajankohta

Alkaa:   15.2.2024 18:00
Päättyy:   15.2.2024 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkko (Teams)


Järjestäjä

Lisätiedot: mikko.eloholma@tieke.fi