Webinaari: Tulevaisuuden koulutus - tarpeita ja trendejä

21.9.2022 14:00

Verkko

Vapaan sivistystyön toimijoille suunnattu Osaamisperusteisuus ja osaamisen arviointi -koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden osallistua tähän avoimeen asiantuntijawebinaariin. Tule kuulemaan ajankohtaista asiaa tulevaisuuden koulutuksesta ja sen tarpeista ja trendeistä.

Webinaari on tarkoitettu ensisijaisesti vapaan sivistystyön toimijoille.

Tulevaisuuden koulutus - tarpeita ja trendejä

Miten tulevaisuuden työnteko muuttuu? Viekö teknologia esimerkiksi tekoäly, robotiikka ja automaatio meiltä kaikki työt vai onko tulevaisuuden työelämässä myös paikka ihmiselle? Entä mitä uusia ammatteja esimerkiksi megatrendit tuovat tullessaan? Mitä taitoja tullaan tarvitsemaan tulevaisuuden työelämässä?

Käsiteltävät asiat:

  • Maailman muutos ja miten se vaikuttaa työelämän muutokseen?
  • Miten digitalisaatio muuttaa työelämää?
  • Mitä taitoja tarvitsemme tulevaisuuden työelämässä?

Näihin teemoihin webinaarissa johdattelee Elina Hiltunen.

elina-hiltunen_400x400.png (162 KB)

Elina Hiltunen on listattu Forbesissa yhdeksi maailman 50 huippunaisfuturistiksi. Hän väitteli vuonna 2010 Aalto yliopiston kauppakorkeakoulusta aiheenaan heikot signaalit organisaation tulevaisuusoppimisessa. Parhaillaan Elina tekee toista väitöskirjaansa Maanpuolustuskorkeakoululle. Elina on työskennellyt eri organisaatioissa ja yrityksissä, kuten Finprossa, Nokialla, Tulevaisuuden tutkimuskeskuksessa ja Aalto yliopistossa. Hänelle myönnettiin työstään Vuoden 2021 ennakointiteko -palkinto, joka myönnetään merkittävällä tai erityisellä tavalla tulevaisuustiedon saatavuutta ja hyödyntämistä edistäneelle taholle.

Elinalla on puhujakokemusta yli 20 vuoden ajalta sekä Suomessa että maailmalta. Elinan puheiden aiheet liittyvät tulevaisuuden eri aihealueisiin mm. megatrendeihin, teknologia- ja kuluttajatrendeihin, heikkoihin signaaleihin, ennakoinnin menetelmiin ja tulevaisuuden eri aihealueisiin.

Lue lisää Elinasta

Ajankohta

Alkaa:  

21.9.2022 14:00

Päättyy:  

21.9.2022 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkko


Järjestäjä