Webinaari: Sähköistämisen mahdollisuudet perintätoiminnassa – nykytila ja tulevaisuus

21.3.2024 09:00

Teams

Sähköistämisen mahdollisuudet perintätoiminnassa – nykytila ja tulevaisuus

Webinaari käsittelee 1.5.2022 päivitettyä lakia saatavien perinnästä, joka pyrki muun muassa joustavoittamaan perinnän sähköistämistä.

Webinaarissa käydään läpi, millaisia edellytyksiä laki asettaa kirjeiden sähköiselle lähettämiselle perintätoiminnassa. Näkökulma huomioi ammattimaisen perintätoiminnan harjoittajan ohella osin myös velkojan itsensä tekemiä perintätoimia. Webinaari valaisee myös, miten uusi sääntely on vastaanotettu käytännössä sekä tuo sitä koskevia kehitysideoita.

Esityksen nauhoitus TIEKEn Youtube-kanavalla https://youtu.be/dPirQmEesPc

Webinaarin pitää Arttu Rautiainen, Ropo Capital 

arttu-rautiainen.jpg

Webinaarin puhuja Arttu Rautiainen on laskun elinkaaripalveluja tarjoavan Ropo Capital Oy:n pitkäaikainen ja sen lakiasioita johtava päälakimies. Rautiainen toimii Ropo Capital Oy:n perintätoiminnasta sekä yleisemmin compliance-asioista vastaavana henkilönä. Yhtenä perintätoimialan johtavista asiantuntijoista Rautiainen on ollut vaikuttamassa nykyisen lainsäädännön, viranomaisohjeiden sekä hyvän perintätavan kehittämiseen.  Näin ollen hän tarjoaa webinaarissa perusteltua käytännön näkemystä, joka huomioida niin laskulla tai muuten luotolla myyvissä yrityksissä silloin kun ne harkitsevat perinnän sähköistämistä. 

Tilaisuus on maksuton

Tervetuloa

Webinaarin järjestää Verkkolaskufoorumi

Verkkolaskufoorumi on puolueeton verkosto, joka kehittää verkkolaskusta ja sähköistä, raaliaikaista taloushallintoa Suomessa. Se kokoaa alan päätoimijat samaan verkostoon.

TIEKE toimii Verkkolaskufoorumin ohjausryhmän sihteerinä ja vastaa foorumin käytännön toteutuksesta.

Lisätietoja verkkolaskufoorumista

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

21.3.2024 09:00

Päättyy:  

21.3.2024 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams