Verkkolaskuvisio 2030 Tiekartta työpaja

29.8.2024 09:00

Temas

Verkkolaskufoorumin työpaja: Verkkolaskuvisio tiekartta 2030

Tule mukaan vaikuttamaan siihen, miten verkkolaskutus saadaan käyttöön kaikille yrityksille Suomessa. Kenen pitäisi tehdä asioille jotain ja milloin? Verkkolaskutuksessa on vielä monia ratkaistavia haasteita, jotka näyttävät hieman erilaisilta eri näkökulmista. Haasteet ovat kuitenkin ratkaistavissa, mutta ratkaisuiksi tarvitaan nyt hyviä ehdotuksia ja mielipiteitä.

Työpaja on tarkoitettu ensi sijaisesti Verkkolaskufoorumin jäsenille.


Verkkolaskuvision 2030 tiekarttaa on työstetty keväällä 2024 työpajoissa. Tuloksena on syntynyt lista haasteista, mutta nyt haasteet tarvitsevat tekijöitä ja aikataulun.

Voit käydä lukemassa etukäteen mitkä ovat todennettuja haasteita ja ehdotuksia tekijöiksi. 

Haasteet taulukkomuodossa

Verkkolaskuvisio 2030

Verkkolaskuvision tavoite on vuoteen 2030 mennessä saada kaikki yritysten väliset sähköiset laskut sellaisiksi, että laskujen perustiedot ovat oikein, mikä vuorostaan mahdollistaa, tehokkaan laskujen käsittelyn ja maksatuksen. Tavoitteena on myös tehdä mahdolliseksi käyttää laskulla olevia tietoja mm. yritysten toimintojen kehittämiseen sekä taloushallinto- ja ympäristöraportointiin. 

Lisätietoja

Verkkolaskufooumi

Verkkolaskufoorumi on puolueeton verkosto, joka kehittää verkkolaskusta ja sähköistä, raaliaikaista taloushallintoa Suomessa. Se kokoaa alan päätoimijat samaan verkostoon.

Lisätietoja

Tilaisuus on maksuton.

Tervetuloa!

 

Valitse haluamasi vaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 29.8.2024 11:00

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:   29.8.2024 09:00
Päättyy:   29.8.2024 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Temas