Badge Finland -webinaari: Osaamismerkit - todennettavia, jaettavia, suositeltavia, pinottavia

24.11.2022 15:00

Verkko

Badge Finland -webinaari: Osaamismerkit - todennettavia, jaettavia, suositeltavia, pinottavia

Tässä Badge Finland -webinaarissa Merja Sjöblom | TIEKE kertoo, miten osaamismerkkejä voidaan hyödyntää entistä monipuolisemmin.

Osaamismerkin metatietojen avulla osaaminen ja osaamismerkin myöntäjä on helppo tarkistaa, jolloin merkkiin sisältyvä osaaminen on aidosti tunnistettua ja tunnustettua. Tarkistus onnistuu riippumatta siitä, onko merkki jaettu linkkinä tai vaikkapa LinkedIn sertifikaattina.

Osaamismerkkitoimijat voivat verkostoitua ja suositella yhteistyökumppaneitaan. Samoin yksittäisiä osaamismerkkejä voivat suositella niin merkkien suorittajat kuin muut toimijat.

Osaamismerkkejä kannattaa myös kehittää ja hyödyntää yhteistyöverkostoissa. Merkkien pinottavuus mahdollistaa sen, että yhden toimijan kehittämiä merkkejä voidaan hyödyntää osana jotakin toista osaamismerkistöä.

******************

Badge Finland on Open Badge -toimijoiden yhteinen verkosto, jonka tavoitteena on levittää Open Badges -konseptiin liittyvää tietoa ja edistää organisaatioiden välistä yhteistyötä. Tutustu verkoston toimintaan verkkosivuilta ja liity mukaan!

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

24.11.2022 15:00

Päättyy:  

24.11.2022 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkko


Järjestäjä